Om

Om

Vi elsker nyttig teknologi

Hos Nytte elsker vi teknologi, som giver mening for de personer, som bruger den i hverdagen. Alle produkter er opstået i tæt samarbejde med kommuner, regioner, universiteter og selvfølgelig plejehjem.

 

Vi sørger altid for, at inddrage virkelig mennesker i udviklingsprocessen, for at være sikker på, at teknologien ikke blot eksisterer som en kreativ ide i en konceptudviklers hoved, men rent faktisk gør en positiv forskel i forhold til den enkelte.

 

Vi bestræber os på, at vores produkter indtænkes i flere forskellige sammenhænge. Derfor forsøger vi altid at indtænke det ift.:

 

  • Den ældre på plejehjemmet
  • Plejehjemspersonale
  • Ledelsen på plejehjemmet
  • Kommunen
  • Regionen
  • Landsplan/forskning

 

Har I en udfordring i jeres hverdag?

Vi er altid på udkig efter nye samarbejspartnere, som vi kan udtænke nye, nyttige løsninger sammen med. Skulle I derfor have en problematik ift. velfærdsteknologi, så kontakt os endelig, så kommer vi gerne ud og hører mere.

Historien bag Nytte

Nytte opstod i forlængelse af et samarbejde mellem et plejehjem, tre kommuner, et universitet og et University College.

 

Ideen var fra starten af, at ældre personer på plejehjem, ved hjælp af simpel og overskuelig teknologi, skulle kunne tilgå en lang række funktioner og oplevelser - uden at have den tekniske kunnen, som andre løsninger som regel kræver.

 

Dette blev til Nytte-brikken og de tilhørende produkter. Produkterne er alle koblet op på brikken og kan derfor altid udtænke den bedste og mest tilpassede løsning til den enkelte - om det gælder modtagelse af elektroniske postkort eller et spil, som ved, hvad for interesser man har og vil udfordres i.

 

Nytte har altid et tæt samarbejde med de kommuner og plejehjem, som vi vælger at hjælpe ift. sundhedsteknologi. Vi er ofte både med i den indledende, implementerende og udførende fase. Vi tilbyder desuden testforløb, hvor vi undersøger, om produktet har nået den gennemslagskraft over for de personer, som den var tiltænkt.

Gode råd

Vi hjælper, når I er i tvivl om velfærdsteknologi

 

Det kan være en stor og svær beslutning at skulle implementere velfærdsteknologi i organisationen. Vi kommer med gode råd og rådgivning, hvis I skulle få brug for det.

Kontakt os

 

Kontakt: kontakt@nytte.dk

 

 

 

© 2017 Nytte - ALL RIGHTS RESERVED