Produkter

Produkter

HUKO

Et underholdende spil til ældre

HUKO er et underholdende og intelligent quiz-spil, som lader de ældre deltage aktivt i en social aktivitet, som modvirker ensomhed på plejehjemmet og aktiverer de ældre i timevis. Spillet justerer automatisk spørgsmålstype og sværhedsgrad alt efter, hvem der sidder ved det. Dette er muligt pga. ”Nytte-brikken”, som husker, hvilke interesser og evner, den ældre har.

Fra plejehjemmets side kan man (efter accept fra den ældre og de pårørende) se, hvordan den ældre klarer sig i spillet. Med denne funktion har spillet mulighed for automatisk at give notifikationer til sundhedspersonalet på plejehjemmet, hvis en ældre fx begynder at udvise tegn på begyndende demens. Samt hvis den ældre allerede har demens, så kan HUKO måle, hvordan det udvikler sig løbende.

PICO

En skærm, som holder den ældre opdateret

 

PICO er en intelligent skærm, som genkender den ældre via Nytte-brikken og derfor kan vise indhold, som er specielt tilsendt til netop denne person.

Skærmen kan vise elektroniske ”postkort” fra familie og venner, som bliver sendt til den ældre hurtigt og nemt via en app fra afsenderens smartphone. Disse postkort kan indeholde billeder og små videoer med tilhørende tekstbeskeder.

Med denne skærm har den ældre mulighed for at holde sig opdateret på, hvad der sker i den pårørendes liv. Pårørende har alligevel jævnligt sin smartphone fremme mange gange i løbet af dagen, så hvorfor ikke sende en hilsen?

Skærmen kan desuden sættes op til at vise dagens aktiviteter , personlige informationer om den ældre og aktivitetsniveau.

SIKO

Et system, som passer på den ældre demente

 

SIKO kan gennem Nytte-brikken genkende forskellige personer og derfor også vide, om den ældre lider af demens, og derfor ikke må gå ud på egen hånd.

Nærmer den ældre demente sig en yderdør, som leder ud til en potentiel farlig vej eller lignende, vil SIKO kunne låse døren automatisk i 30 sekunder. Samtidig sendes en automatisk notifikation til relevant personale. På denne måde sørger man for, at den ældre demente ikke er til fare for sig selv, samtidig med at teknikken ikke er til gene for andre beboere og ansatte i hverdagen.

SIKO kan desuden udvides, så det også kan bruges til at vise, i hvilket område den enkelte demente befinder sig i. Dette er desuden tilgængeligt via et kort i en app til plejepersonalets telefon.

Nytte-brikken

Én brik - en verden af muligheder

 

Nytte-brikken er en lille plastikbrik, som rummer utrolig store muligheder for den enkelte borger på et plejehjem. Brikken genkendes af alle Nytte-produkter og sørger for, at relevant og nyttig information og funktioner når frem til den rette ældre.

 

Brikken kan "ses" af Nytte-produkter på afstande op til 15 m, men justeres helt ned til 15 cm, hvis dette giver mere mening for den enkelte ældre og installation.

 

Brikken fås i en række forskellige størrelser, farver og former, så der vil altid være en brik, som kan passe til den ældre.

 

Brikken kan enten sættes fast i et armbånd, i et nøglebundt eller gemmes i tøjet.

Gode råd

Vi hjælper, når I er i tvivl om velfærdsteknologi

 

Det kan være en stor og svær beslutning at skulle implementere velfærdsteknologi i organisationen. Vi kommer med gode råd og rådgivning, hvis I skulle få brug for det.

Kontakt os

 

Kontakt: kontakt@nytte.dk

 

 

 

© 2017 Nytte - ALL RIGHTS RESERVED